Handlekurven er tom
» Opprett ny konto
E-post:
Passord:
» Logg inn
» Glemt passord
KidsParadise.no : Hoppekids, Barneutstyr, Babyutstyr, Veggdekor, Barnerom, Møbler, Gaveartikler, Interiør, Vognposer, Buggysnuggle.
|
|
  KAMPANJE: Fri frakt på ordre over kr 1.000,-*
*Gjelder til alle adresser i fastlands-Norge. Gjelder kun sending med MyPack. Gjelder ikke store/tunge møbler. 
 
 Om KidsParadise.no
 Salgsbetingelser
 Informasjon
 Kontakt oss
 Hoppekids FAQ
 Finn tema:  
 Produktsøk:
 
 Alle priser er inklusive MVA

 

 
 Søk varemerker:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Introduksjon - Hoppekids

Her på denne siden finner du litt informasjon om Hoppekids sine barnesenger. Hoppekids har to produktserier innen barnesenger: "System BASIC" og "System XXL". I det nedenforstående vil vi forklare litt mer om hvilke egenskaper disse to sengeseriene har. Hvis noe er uklart etter at du har lest dette, så må du gjerne kontakte oss, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!


 

Hoppekids FAQ / Ofte Stilte Spørsmål

Her er noen raske spørsmål og svar om produkter fra Hoppekids som vi ofte får fra våre kunder:
 
- Hvordan er Hoppekids-produktene testet og sertifisert?
Svar: Mange Hoppekids produkter, inkludert alle XXL og Basic-senger, er Svane-merket. Miljømerket Svanen er et kvalitetsstempel som dokumenterer en miljøvennlig og ansvarsbevisst produksjon. Alt trevirke som inngår i Hoppekids sine produkter kommer fra bærekraftig produksjon, og det brukes ikke materialer fra truede eller vernede skoger. Videre er alle tekstiler og madrasser Øko-Tex 100 godkjent. Alle produktene har en miljøvennlig, vannbasert lakk, og av hensyn til barnets sikkerhet holder lakken samme standard som den som brukes i leketøy (EN71). Lakken er laget for å hemme kvistutslag, men på grunn av miljøprofilen inneholder den ikke sperrlakk, og noe kvistutslag kan derfor komme med tiden (gjelder kun furuprodukter). Produktene er sikkerhetstestet av TÜV-SÜD (DS/EN747 for senger).

 
- Hvor stor vekt tåler min Hoppekids seng?
Svar: Sengene til Hoppekids er sikkerhetstestet av TÜV-SÜD etter standarden DS/EN747. Etter denne standarden skal sengene tåle en maks belastning på 100kg (1000N) under normal bruk. For ekstrautstyr som sklier/rutsjebaner er maks belastning 50kg.
 
- Hva er egentlig forskjellen på XXL og Basic?
Svar: Basic er laget for å være rimeligere enn XXL. Kvaliteten og finishen er akkurat den samme, men hjørnestolpene er litt tynnere på Basic. I tillegg har XXL høyere rekkverk rundt sengen, noe som muliggjør tykkere madrass (11,9cm på Basic, 17,5cm på XXL). XXL har dessuten flere modul-varianter, samt 5 års suppleringsgaranti på deler.
 
- Jeg ønsker sklie/rutsjebane til sengen. Hvor høy kan sengen være?
Svar: Sklie kan kun kombineres med halvhøye senger i Basic/XXL-seriene. Høyere senger, som etasjeseng, mellomhøy eller høy seng kan ikke kombineres med sklie.
 
- Finnes 70x190-senger som mellomhøy eller høy seng?
Svar: Senger med 70 cm bredde finnes kun som halvhøy eller etasjeseng. Ønsker man mellomhøy eller høyseng må man opp på 90x200cm madrassmål.
 
- Jeg har en halvhøy Basic-seng. Kan den bygges om til etasjeseng med underkøye?
Svar: Ja, men kun hvis sengen har madrassmål 90x200. I Basic-serien finnes etasjeseng-modulen i som man trenger kun i dette madrassmålet. Den halvhøye sengen må dessuten være delbar.
 
- Kan man lage en etasjeseng ved å sette en halvhøy seng og en sofaseng oppå hverandre?
Svar: Nei. Underkøyen i en etasjeseng må bestå av en etasjesengmodul, og denne er helt forskjellig fra sofasengen.
 
- Kaldskum-madrassene til Hoppekids er brannsikre. Inneholder de bromerte flammehemmere?
Svar: Nei. Alle Hoppekids-madrasser er Øko-Tex 100 sertifisert, og det brukes ikke bromerte flammehemmere i noen av disse produktene!
 

 
Les mer om Basic og XXL nedenfor!
 


 

1. System BASIC

BASIC er Hoppekids sin "standard" sengeserie. I BASIC er det lagt vekt på på at kunden skal gjøre et godt kjøp – et godt og fornuftig produkt med masser av fordeler til en rimelig penge. I BASIC-serien fra Hoppekids finner du alle typer senger, fra en vanlig "sofaseng" til morsomme halvhøye senger med sklie og "lekestue" under, fra den store Jumbosengen til søte himmelsengr. Det er bare fantasien som setter grenser!

Noen av BASIC-sengene er modulbasert, mens andre er laget som en komplett enhet som ikke kan deles opp. Også her er det fokus på prisbevisste løsninger.

BASIC-sengene finnes i størrelsene 70x140, 70x160, 70x190 og 90x200 cm. BASIC er produsert i massiv furu. Dimensionene på hjørnestolpene er 52x52 mm, på sengesidene 90x25 mm og på sengehestene 65x25 mm. Maks. madrasstykkelse ift. overholdelse av sikkerhetsnormen er 9 cm.

Hoppekids System BASIC er et delvis modulbasert og svært fleksibelt konsept som gir kunden mye for pengene. Utvalget av ekstrautstyr er svært stort.

1.1 Fordeler med System BASIC:

 • stort utvalg av ulike modeller
 • kvalitet til en rimelig penge
 • stort utvalg av tekstiler
 • både delbare og ikke-delbare senger
 • mange størrelser = optimal tilpasning
 

1.2 Høyde under sengene - System BASIC:


Tabellen nedenfor viser hvor stor høyde det er under de ulike sengetypene fra Hoppekids. For Jumbo-sengen og etasjesengene er det høyden mellom under- og overkøye som er angitt. For de andre sengetypene er det høyde fra gulvet og opp til vangens underkant.
 

Type

Høyde under seng
(gulv til sengeside)

Høyde under seng
(mellom sengesider)

Sofasenger

20 cm

-

Halvhøye senger

69 cm

-

Etasjesenger

*20 / **109 cm

79 cm

JUMBO senger

*20 / **135 cm

106 cm

Høysenger

143 cm

-


*nedre sengeside / **øvre sengeside
Tabellen viser hvor stor høyde det er under de ulike sengetypene fra Hoppekids.

 


 

2. System XXL

System XXL er Hoppekids sin eksklusive sengeserie. Ideen med denne serien er å tilby senger med MER tre - MER sikkerhet, MER kvalitet og MER fleksibilitet, samt å skape et produkt som kan følge ditt barn hele veien og enda lengre...

System XXL er fullstendig modulbasert. Det er en serie med ekstra kraftige dimensjoner og med sans for detaljer. System XXL fåes i følgende sengestørrelser: 70x160 og 90x200 cm. XXL er produsert i massiv furu.

Dimensjonene er 65x65 mm på hjørnestolper og 90x25 mm på sengesider/sengehester. Det er mulighet for madrasshøyde på opp til 17,5 cm i henhold til sikkerhetsnormen som gjelder for disse sengene.

Hoppekids System XXL er et modulbasert og fleksibelt konsept med barnesenger av ypperste kvalitet. Utvalget av ekstrautstyr er enormt.

2.1 Fordeler med System XXL:

 • Mer solide senger
 • Større fleksibilitet
 • Hoppekids garanterer at alle deler kan skaffes i 5 år
 • Enda flere sengetyper og mer tilbehør
 • Høyere sengehest
 • Mulighet for valg av skrå stige
 • 1/1 og 1/2 sengehest
 • Mulighet for fleksibel sengebunn i 90x200 cm senger
 • Alle stigetrin har innfreset profil, noe som gir bedre anti-skli sikring
 • Tykkere og mer komfortabel madrass kan anvendes uten å gå på kompromiss med sikkerhetsnormene

2.2 Høyde under sengene - System XXL:


Tabellen nedenfor viser hvor stor høyde det er under de ulike sengetypene. For Jumbo-sengen og etasjesengene er det høyden mellom under- og overkøye som er angitt. For de andre sengetypene er det høyde fra gulvet og opp til vangens underkant.
 

Type

Høyde under seng
(gulv til sengeside)

Høyde under seng
(mellom sengesider)

Sofasenger

20 cm

-

Halvhøye senger

72 cm

-

Mellomhøye senger

108 cm

-

Etasjesenger

*20 / **108 cm

78 cm

JUMBO senger

*20 / **136 cm

106 cm

Høysenger

135 cm

-


*nedre sengeside / **øvre sengeside
Tabellen viser hvor stor høyde det er under de ulike sengetypene fra Hoppekids.
 

2.3 Oppbygging av senger med System XXL fra Hoppekids:


Nedenfor er vist noen få eksempler på hvordan de ulike sengemodulene brukes til å bygge forskjellige typer senger. Prinsippet er det samme for de modulbaserte sengene i BASIC-serien. Dette er bare noen eksempler - det finnes mange flere kombinasjonsmuligheter enn dette. Spør oss om det er noe du lurer på! Sengene i Hoppekids System XXL kan kombineres på mange forskjellige måter for å gi deg akkurat den barnesengen du har behov for.

 


 

3. Hoppekids Tekstiler